Nicki

Familjen tvärtemot

Här hemma har vi lite annorlunda nattningsrutiner med Freja!
Hon är oftast väldigt trött när hon kommer hem från dagis så efter middagen leker vi med henne på rummet för att hålla henne vaken till kl 19.
Istället för att varva ner och ta det lugnt innan läggdags så är det då vi drar igång buset :)
Vi kittlas, busar och sjunger på skötbordet medans hon ska ta på sig pyamasen och sedan leker vi tills vi har lagt henne i sängen och då får hon sin välling.
Hon somnar med andra ord nästan alltid på gott humör! :)
Vi får väl se hur länge det håller i sig, misstänker att hon inte kommer somna så här lätt när hon blir lite äldre.roulette222lu.com

Nora och Amanda sköter sig själva, dom vet när dom ska lägga sig och det är oftast inga diskussioner :D

werking

Vad har ni för nattningsrutiner? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. frida

  Vi har ganska simpla nattningsrutiner till vår lilla prins. Saga medans han äter välling. Borsta tänderna. Godnatt saga på cd spelaren. pussen och sen somnar han=)

  den stora klarar sig själv.

 2. Janina

  svar: ändå spar vi så mycket vi kan, köper alltid det billigaste typ, erbjudanden och rabatter, köper knappt kyckling/lax och kött för att det kostar en del. Planerar för billiga rätter. Köper inget onödigt osv. Men det landar ändå på 6500! Men det är klart att godis,läsk och tacos och sånt kostar lite på en månad men det vill jag inte dra in på hehe. vet inte hur jag ska få ner det mer, vill inte äta blodpudding och ärtsoppa varje dag heller lixom.

 3. Christina

  Snygg header!

  Ja men vi gör precis som ni gör md Freja, gäller att aktivera henne lite ås hon inte blir uttåkad och somnar för tidigt eller blir gnällig! Det ska hända nåt, sen slocknar hon som en stock direkt!

stats